Over mij, Catharine Kloens


Gefascineerd door het brein

Toen ik kennis maakte met hypnose en hoe dat ingezet kan worden bij hypnotherapie kwam ik er achter dat je de hersenen ook op een totaal andere manier kan benaderen. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik sinds september 2022 een eigen praktijk hypnotherapie heb.


Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam in een ziekenhuis op de afdeling Klinische Neurofysiologie, als laborant KNF (Klinische Neurofysiologie).

Daar doe ik nog 3 dagen per week onderzoek bij mensen van de hersenen en het zenuwstelsel om de arts te helpen een diagnose te stellen. Mijn vak vereist veel kennis van de hersenen en het zenuwstelsel en de werking hiervan heeft mij altijd enorm geïntrigeerd.

Ik kan goed mensen op hun gemak stellen en dat is tijdens de KNF-onderzoeken heel belangrijk om betrouwbare resultaten te krijgen. De onderzoeken duren meestal wat langer waardoor vaak persoonlijke gesprekken ontstaan. Steeds opnieuw merk ik hoe een goed gesprek al zoveel kan betekenen voor mensen en hoe zij al pratend zelf tot inzichten komen. Zo kwam ik er ook achter dat ik mensen heel graag beter wil kunnen helpen, niet alleen het begeleiden door een onderzoek heen, maar ook ècht helpen met onzekerheden, belemmeringen of problemen. En dat is mogelijk met hypnotherapie!

Ben jij gemotiveerd om in te zetten op verandering? Wil jij hypnotherapie ervaren?

Neem vrijblijvend contact met mij op: