Wat anderen over mij zeggen


Hypnotherapie..geen idee wat ik kon verwachten en er volledig open in gegaan. Spannend en heel bijzonder. Geef jezelf helemaal over en vertrouw erop dat Catharine weet wat ze doet. Geen zweverige en mysterieuze praktijken. Gewoon helder en duidelijk. Na 3 hypnosessies zit ik (weer) prima in mijn vel en heb het gevoel de wereld aan te kunnen en sta met beide voeten stevig op de grond.

- P. Klingendael - mei 2024


Zeer professionele praktijk! Ben zeer goed en deskundig geholpen! Als zeer prettig ervaren! Zou iedereen die hypnotherapie nodig heeft adviseren om gebruik te maken van deze praktijk!

- Peter de Fouw - mei 2024


Ik heb 3 sessies gevolgd bij Catharine, naar volle tevredenheid. Catharine is een prettig persoon die veel rust uitstraalt. Of ik werkelijk van al mijn klachten af ben kan ik nu nog niet met zekerheid zeggen, maar dat zal de komende maanden duidelijk(er) worden. In ieder geval heb ik waardevolle 'tools' gekregen om met mijn klachten om te gaan. Ik raad de hypnose-sessies van Catharine daarom van harte aan.

- Annelies Vis van Heemst - mei 2024


Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Catharine. Ze kan met haar manier van vragen stellen meteen heel direct to de kern doordringen, en past haar therapie daar dan op aan. Het was heel makkelijk om te ontspannen en haar begeleiding was goed te volgen. Alhoewel de beoogde methode niet exact mogelijk bleek, kon ze toch een goed resultaat boeken in 1 sessie (meer waren niet mogelijk door omstandigheden), waar ik nog steeds profijt van heb! Bedankt voor deze fijne ervaring in je mooie ruimte.

- Martine Katzmarzyk- mei 2024


Ik heb 3 hele waardevolle sessies gehad met hypnotherapie. Ik had er nooit van gehoord en was er helemaal niet bekend mee, maar het was het echt absoluut waard. Ik voel me veel sterker in mijn eigen kracht staan, en het heeft mijn lieven op een positieve manier veranderd. Het is een echte investering in jezelf, ik zou het zeker aanraden.

- Kevin H - april 2024


Bij Catharine heb ik online 3 sessies gevolgd. Dit heeft mij enorm geholpen om weer in mijn kracht te staan en wat rustiger te worden. Zelf ervaarde ik stress door een eerdere situatie die steeds terug kwam. Catharine heeft mij hier doorheen geholpen en op reis genomen. Ze heeft mij handvatten gegeven en nu aan het eind van het traject gaat het een stuk beter, wonderbaarlijk om het verschil te zien met hoe ik eerst bij haar kwam. Ik zou dit zeker aanraden aan anderen en ik ben blij dat ik de stap genomen heb! Bedankt Catharine.

- Veerle Nijhoff - april 2024


Al langere tijd had ik last van paniekaanvallen waarvoor ik verschillende soorten hulp heb gehad maar ze bleven steeds terug komen. Een paar weken geleden kwam ik bij Hypnotherapie praktijk Kloens en na 3 sessies voel ik me veel rustiger en sterker en blijven de paniekaanvallen uit en kan ik weer veel meer genieten. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Dank je wel Catharine Kloens voor de bijzondere sessies en jouw goede hulp.

- Marieke Horward - april 2024


Catharine, ik heb onlangs drie sessies met veel plezier gevolgd, en dat was voor mij heel waardevol. Verder luister ik elke avond voor het slapengaan een MP3 sessie en dat is zo fijn. Dankjewel Catharine.

- Jopie - april 2024


Mijn ervaring over de hypnotherapie was een hele ervaring, ben blij dat ik de stap heb genomen. Zeer content over de sessies en vooral de entourage voelt als vertrouwd en straalt rust en warmte uit. Ben een aardig end op weg maar moet nog verder aan mezelf werken, maar het bandje van jou helpt daarbij.

- Gerard Kuyten - maart 2024


Catharine, ik ben bij je geweest voor mentale blokkades en hoe deze op te lossen. Je bent een zeer fijn persoon die vrij snel tot de kern kan komen door de vertrouwensband die op een zeer prettige wijze snel ontstaat. Dank voor je hulp!

- Ellis van Breugel - maart 2024


Zo'n 8 jaar geleden na een angstig moment besloten niet meer zelf achter het stuur te gaan op snelwegen. Ik had er vrede mee, althans dat vond ik. Na het lezen van een artikel over Catharine in de ochtendkrant bekroop me het gevoel om dit eens een kans te geven. Wat een ervaring bleek dat. Catharine stelt je op je gemak (hypnotherapie is niet eng), luistert heel goed en geeft duidelijke uitleg over elke sessie en in overeenstemming brengt ze je in hypnose om het probleem aan te pakken. Na 3 sessies ben ik inmiddels weer aan het rijden, nog wat onzeker (druk verkeer) maar ik ben er weer aan begonnen. Het voelt als een bevrijding dit weer te durven. Ik kan iedereen aanraden hypnotherapie te proberen. Catharine is geweldig.

- Michel Kreukniet - maart 2024


Ik heb me overgegeven in vertrouwen aan Catharine, om enkele van mijn knopen te ontwarren. We hebben deze gevonden en inzicht gekregen, en ook nog een hele goede aanzet gegeven om het helingsproces in gang te zetten. En dat werkt. Ik kan weer verder in het hier en nu. De gemiste moederliefde komt nu met een klein beginnend worteltje binnen bij de kleine Jan. De vlinder is uit zijn cocon gekropen en wordt sterker in de warme stralen van de zon. Het embryo in de buik van zijn moeder mag er nu ook zijn. Drie sessies met verrassend verblijdende uitkomsten. Overspoeld worden door dankbaarheid. In goede handen bij Catharine.

- Jan Mostert - februari 2024


Het was voor mezelf wel een "drempel" om de sessies bij Catharine te gaan volgen. Maar wat ben ik blij en dankbaar om het gedaan te hebben. Door haar luisteren en het geven van handvatten lukt het mij om beter/anders vanuit mijn onderbewustzijn naar mijn probleem te kijken en aan de oplossing te werken. Dankjewel Catharine.

- Janny van den Bosch - januari 2024


Ik heb 3 sessies van Catharine ondergaan. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het heeft mij geholpen. Ik beveel Catharine aan.

- Lisa van der Vlies - december 2023


Mijn nieuwsgierigheid naar Hypnotherapie Kloens heeft me doen begrijpen dat hypnose een genezende kracht ontwikkelt. Waarmee hypnotherapie helpt je eigen onderbewuste te ontdekken en vanuit je onderbewustzijn te werken naar de oplossing van je probleem. Ben haar dankbaar dat ze mij met drie sessies heeft geholpen hoe ik zelfhypnose kan toepassen om mijn problemen op te lossen. Dankjewel Catharine Kloens

- Ewald John Haakmat - december 2023


Hele mooie en waardevolle sessies gehad bij Catharine. Bijzonder om dit mee te maken. Het heeft mij goed geholpen en ik kan het iedereen aanraden.

- Martin Hofman - december 2023


Ik heb 3 hypnotherapie sessies van Catharine ondergaan. Een hele mooie ervaring, die mij veel "verder" heeft gebracht. Ik beveel Catharine erg aan.

- Rien Schipper - november 2023


Een gezellige praktijk met volop persoonlijke aandacht en expertise. Ik zou het zeker aanbevelen aan diegene die concrete vragen heeft en hulp zoek uit zelfverantwoordelijkheid voor persoonlijke groei.

- D - oktober 2023


Ik heb (online) een aantal bijzondere hypnotherapie sessies van Catharine mogen ondergaan. Het voelt achteraf als een soort reis door mezelf. Waar ik mooie dingen heb mogen ontdekken. Catharine is zorgvuldig en rustig. Ze neemt uitgebreid de tijd. Ook ontving ik extra MP3's voor verdere ondersteuning tussen de sessies door. Ik kan Catharine heel erg aanbevelen, om van gevoelens en gedrag af te komen die je niet meer dienen of in de weg zitten.

- Mertine Middelkoop - oktober 2023


In lijn met mijn kern: In een periode waarin ik enorm werd uitgedaagd op de werkvloer heb ik ervoor gekozen om hypnotherapie te proberen. Ik nam contact op met Catharine en mocht samen met haar de reis maken op zoek naar hetgeen ik als mijn probleem zag: onzekerheid op de werkvloer. Ik had het gevoel dat iedere collega op mij lette en ik voelde mij zwaar in hun aanwezigheid. Ik wist dat het ergens vandaan moest komen: ergens of iets dat vanuit mijn jeugd deze situatie triggerde. Na de eerste sessie merkte ik al enorm veel verschil. Ik maakte mij ineens niet meer druk om wat mijn collega's over mij dachten. Na de tweede sessie kwam ik erachter dat ik mij als vierjarig kind ooit "verwaarloosd" heb gevoeld, waardoor ik mij niet goed genoeg voelde. Na de derde sessie voel ik mij beter dan ooit en heb ik het idee dat ik steeds beter in mijn kracht sta. Ik ben er inmiddels achter dat mijn gevoel mij al die tijd probeerde te waarschuwen voor een omgeving die niet bij mij past.  Ik weet inmiddels wat ik moet naleven en nastreven en wat ik moet loslaten. Ik ben Catharine dankbaar voor deze sessies die mij dichter bij mezelf hebben gebracht en raad haar absoluut aan!

- Anoniem - juli 2023


Mijn spanning is enorm afgenomen. Zelfs nu lijkt dat nog steeds toe te nemen. Elke keer ontdek ik momenten die ik voorheen spannend vond, nu zeer ontspannen gaan. Catharine weet wat ze doet met resultaat. Aanbevelen? Ja zeker!!

- Paul Zuijdweg - juni 2023


Catharine heeft veel geduld en luistert goed. Door doortastende vragen te stellen en door te vragen weet ze door te dringen tot de kern van het probleem. Ik was eerst wat sceptisch maar de drie sessies hebben mij verrassend goed geholpen. Ik kan daarom niet anders dan het iedereen aanraden.

- Anton Weeren - maart 2023


De sessies die ik heb ervaren bij Catharine waren voor mij een hele nieuwe ervaring. Onder hypnose zijn gebracht en toch aanwezig zijn, ik vond het een mooie manier om op een dieper niveau in je lichaam de sensaties te ervaren. Het heeft mij veel inzichten gegeven waar sommige blokkades van niet door kunnen pakken mee te maken hebben gehad. Deze zijn door de behandeling definitief weggehaald en daarvoor in de plaats meer zelfvertrouwen in mijn eigen Zijn. Dank je wel voor jouw kunnen en hierdoor mijn transformatie.

- Gonnie Schoonderwoerd-Lenten - februari 2023


Ik heb 3 hypnotherapie sessies bij Catharine mogen ervaren en ben daar heel positief over. De hypnotherapie is sowieso bijzonder. Doordat Catharine een veilige setting biedt was het makkelijk om me te ontspannen en me aan de hypnose over te geven. Na de sessies merkte ik dat er een positieve verandering was ten aanzien van mijn ingebrachte item. Ik ben aangenaam verrast over hoe makkelijk dit ging! Ik zou in de toekomst zeker weer voor hypnotherapie bij Catharine kiezen.

- Marian van Es - november 2022


Wat vond ik het spannend, voor het eerst naar hypnotherapie... Catharine wist mij al snel op mijn gemak te stellen en daardoor voelde ik mij veilig om mij over te geven aan wat zou komen. Een bijzondere ervaring met mooie inzichten: dankbaar.

- Nicole - november 2022


Sinds een aantal jaar erger ik me aan het geluid van het eten van een ongeschilde appel. Zodra een mijn collega's een appel pakte vluchtte ik het kantoor uit. Catharine heeft mij heel goed begeleid en hoewel ik dacht dat ik moeilijk onder hypnose te krijgen zou zijn lukte het toch. Ik hoor het eten van een appel nog wel maar ik heb niet meer de behoefte om ervoor te vluchten. Zeker een aanrader.

- Ingrid - oktober 2022


Al lange tijd deed ik aan vliegangst. De afgelopen 3 jaar had ik geen last van deze angst want ik hoefde nergens heen waardoor ik moest vliegen. Tot een paar weken geleden, waar ik een toffe reis naar Ibiza kon maken en ik dan toch echt wel weer in dat vliegtuig moest. Ging ik me laten beperken, met stress in mijn lijf dat vliegtuig in of ging ik er nu iets aan doen?
Een tijdje terug vertelde iemand me over dat ze van haar vliegangst af was gekomen dankzij hypnose, dat leek me een prettige manier en zo kwam ik bij Catharine terecht. Catharine nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, en ook al "doet" ze zelf niet aan vliegangst, ik voelde me wel begrepen.
Ik vond het heel fijn dat zij goed uitlegde hoe het werkt met hypnose en wat voor positief effect dat heeft op bijvoorbeeld dus vliegangst. Het gaf mij veel vertrouwen in haar kunde en de hypnose heeft mega goed gewerkt.
Normaal heb ik een paar dagen vooraf al een knoop in mijn maag gevoel. Als ik naar het vliegveld toe rijd word ik steeds zenuwachtiger en als ik op het vliegveld ben moest ik normaal een paar keer naar de wc.
Dit alles heb ik totaal niet gehad, ook niet op de terugweg. Alle voorgaande keren moest ik echt in soort van meditatie gaan om mezelf rustig te houden tijdens het opstijgen, omdat ik dat het allerengste vond. Nu heb ik wel een film opgezet en ben dat gaan kijken maar ik bleef gewoon heel rustig en relaxed.
Normaal heb ik dat ik 2 dagen voordat ik naar huis ga wel een paar keer per dag dacht aan de terugreis en al wat zenuwachtig was. Ook dit heb ik totaal niet gehad.
Het opstijgen vond ik wel ietsje spannend wat ik op de heenweg dus totaal niet had, maar het was nu donker en Ibiza heeft een korte baan, dus gaat ie wat eerder de lucht in, wat ik weet, en dan schommelt het vliegtuig iets meer. Maar het duurde echt maar een paar seconden. Het ging echt helemaal prima.
Al de voorgaande keren dat ik vloog had ik echt natte oksels van het toch wel angstzweet :-) denk ik. Totaal niet gehad, dus ook mijn lichaam deed niet meer aan angst.
Echt zo ontzettend dankjewel Catharine! Ik ben je heel erg dankbaar. Ik kan Catharine echt aanraden, ik vind haar een prettig persoon en een inlevende therapeut. Ze weet wat ze doet en dat voelde voor mij heel fijn.

- Bianca Koet - oktober 2022

Een paar weken terug weer een hele fijne sessie mogen meemaken bij Catharine. Ze heeft mij begeleid en ervoor gezorgd van mijn "please-gedrag" af te komen. Ik voel me sterker, geniet meer en luister nu echt naar mijn eigen gevoel. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je en je merkt aan alles dat ze echt geïnteresseerd in je is. Een paar weken na de eerste sessie merkte ik al grote veranderingen op. Dankbaar ben ik haar voor haar deskundigheid, behulpzaamheid en haar fijne sessies, waarbij ik mooie transformaties heb doorgemaakt. Echt heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Echt een aanrader.

- Ilya Timp - oktober 2022


Catharine heeft mij op een hele prettige manier begeleid in de hypnose-sessie. Ik voelde me veilig en begrepen, waardoor de sessie goed verliep en ik inzichten mocht krijgen die me helpen op mijn pad. Ik ben er dankbaar voor en kan Catharine aan ieder aanbevelen.

- Ellen - oktober 2022


Ik was al bekend met hypnotherapie en de kracht van deze therapie en toch heeft Catharine mij opnieuw doen verbazen over hoe effectief een sessie hypnotherapie kan zijn. Geweldig hoe ik bij haar in drie sessies een mooie verandering wist te maken. Dank je wel Catharine.

- Marcel Hemmelder - september 2022