Misofonie, geluidshaat, verhelpen met hypnose?

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 om 22:40

Gesmak en gekauw

Herken je dat? Iemand naast je zit te eten, tenenkrommend dat geluid van gesmak en gekauw. Het eten van chips of popcorn naast je in de bioscoop of theater, verschrikkelijk? Ademen? Oh nee! Een tikkende klok? Gek word je ervan. Het kraken van de krant? Het geluid van slippers?

 

Ergernis of woede door geluiden

Wanneer je gevoelens van walging, haat, woede of ergernis ervaart bij specifieke geluiden wordt dat misofonie genoemd.  Het gaat dan om specifieke geluiden, zoals de voorbeelden hierboven.

Ben je er helemaal klaar mee, met je ergernis, je woede of irritatie wanneer je een bepaald geluid hoort?

Lijkt het je niet heerlijk als je het gewoon niet meer merkt, dat geluid? Het is er wel, maar jij hebt daar geen of veel minder last van?

 

Hypnotherapie bij misofonie

Met hypnotherapie is dat mogelijk! Juist omdat jouw reactie op bepaald geluid onbewust is, een ingesleten breinpad, wat al heel lang bestaat. Bij het horen van het geluid kun je niet bewust relativeren of jezelf corrigeren omdat het onbewuste pad al is geactiveerd. Je onbewuste is namelijk 200.000 keer sneller dan je bewuste! In hypnose maak je contact met je onbewuste en kun je op dat niveau het breinpad veranderen.

 

Doe jij misofonie of heb je vragen neem dan contact met me op, dan plan ik een telefonisch gesprek met je in en maak ik tijd voor je, zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.